ζαχαροπλαστείο ανδριάς

ΑΠΟ ΤΟ 1972

Ιδρυτής είναι ο Γρηγόρης Ανδριάς ο οποίος με το ταλέντο, το μεράκι, τις γνώσεις και την εμπειρία του, καθιέρωσε το όνομα ”ΑΝΔΡΙΑΣ” συνώνυμο της ποιότητας. Εδώ και λίγα χρόνια πήρε τη σκυτάλη της επιχείρησης ο γιός του, Δημήτρης Ανδριάς, ο οποίος ακολούθησε επάξια τα βήματα του πατέρα του.

Με σεβασμό αξιοποίησε τις πατροπαράδοτες συνταγές με τα αγνά υλικά, δημιούργησε πλούσια ποικιλία γλυκών δίνοντάς τους μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση και κατόρθωσε τα γλυκά του να κατακτήσουν τους φίλους του γλυκού, ώστε όλοι να μιλούν για ”το προφιτερόλ του Ανδριά”!

Με την ασυναγώνιστη ποιότητα, την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, τα φανταστικά και πρωτότυπα σχέδια στις τούρτες, το υπέροχο και ξακουστό προφιτερόλ του, ο Ανδριάς έχει κοντά του μόνο φίλους – πελάτες! Στους οποίους και προσφέρει ότι καλύτερο.

ανδριάς

ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ

Στο ζαχαροπλαστείο ”ΑΝΔΡΙΑΣ” θα βρείτε τούρτα προφιτερόλ, τούρτα παγωτό προφιτερόλ, ατομικά προφιτερόλ και παγωτό προφιτερόλ. Επιπλέον προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία γλυκών, πάστες, κεράσματα, σοκολατάκια και ποικιλία ποτών.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Δημιουργούμε προφιτερόλ βάπτισης, τούρτες γενεθλίων και γαμήλιες τούρτες.